Korpa

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za porudžbune preko 5000,00 RSD

09-17h   065 335 0165

Isporuka proizvoda

OBAVEZA PREGLEDA PROIZVODA

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Diteha na broj telefona 065/335-01-65, ili na mail reklamacije@diteh.rs . Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

OGRANIČENJA ISPORUKE PROIZVODA

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

ROK ISPORUKE

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac, radi potvrde porudžbine i Vaših podataka (najčešće za 2-3 radna dana).
Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne radne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 15 radnih dana.
Za porudžbine čije se plaćanje vrši virmanski, uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine. Uobičajeno vreme za isporuku je maksimalno 15 radnih dana.
Preuzimanje pošiljke
Pošiljke se kurirskom službom donose na adresu naručioca u periodu od 8-18 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku, o čemu ćete biti obavešteni sms porukom od strane kurirske službe. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i potvrdite da robu primate u viđenom stanju, odnosno da ne postoje vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.
Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

Uporedi

Makismalan broj proizvoda u listi je dostignut, morate skloniti jedan i pokušati ponovo.

Proizvod

Cena

Opis