Korpa

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za porudžbune preko 5000,00 RSD

09-17h   065 335 0165

Načini plaćanja

PLAĆANJE POUZEĆEM

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti je isključivo gotovinom u domaćoj valuti (RSD).

PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun DITEH-a, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti i standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup na svom tekućem računu (m-banking).

INSTANT PLAĆANJE IPS QR KODOM

Plaćanje vaše porudžbine preko interneta sada možete izvršiti i instant plaćanjem, metodom IPS skeniraj, pomoću QR koda.

Skeniranjem jednokratnog IPS QR koda mBanking aplikacijom vaše banke, plaćanje se završava na brz, jednostavan i pouzdan način. Platite sigurno i brzo za samo nekoliko sekundi, u okruženju vaše banke, bez ostavljanja podataka sa kartice i računa.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u domaćoj valuti RSD.

Nakon evidentiranja Vaše porudžbine pozvaće vas telefonom naš operater iz službe za Internet prodaju radi provere podataka za isporuku.
Na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom popunjavanja formulara uskoro ćemo Vam poslati potvrdu za poručene artikle, instrukcije za plaćanje ukoliko ste se odlučili za plaćanje putem uplatnice, obaveštenje o pravu na odustajanje od kupovine, obrazac za odustajanje od kupovine i reklamacioni list . Po evidentiranju uplate Račun će vam biti dostavljeni na mail iz porudžbine.

ONLINE PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Na našem sajtu možete plaćati i onlajn vašim kreditnim karticama, i to Visa, MasterCard, Maestro, Amex i Dina.

PlAĆANJE PUTEM IPS SKENIRAJ

Svoju online porudžbinu možete platiti instant plaćanjem, metodom IPS skeniraj. Kada izaberete IPS skeniraj bićete preusmereni na stranicu na kojoj će Vam biti prikazan jednokratan IPS QR kod koji je obezbedila Banca Intesa A.D.
Aplikacijom mobilnog bankarstva koju imate instaliranu na svom mobilnom uređaju skeniraćete/preuzećete podatke iz generisanog IPS QR koda i plaćanje obavljate jednostavno, u sigurnom okruženju Vaše banke.
Informacija o ishodu plaćanja biće Vam prikazana odmah po završetku obrade na našem sajtu ali će Vam biti dostavljena i putem imejla.
Ako internet prodavnicu posećujete preko mobilnog telefona, plaćanje putem IPS skeniraj možete izvršiti i tako što ćete nakon odabira IPS skeniraj, izabrati banku čijom aplikacijom želite da izvršite plaćanje i kliknuti na dugme za plaćanje. Na taj način ćete otvoriti aplikaciju mobilnog bankarstva banke koju ste izabrali i u njoj potvrditi izvršavanje plaćanja, kao što biste to uradili i po skeniranju IPS QR koda.

Uporedi

Makismalan broj proizvoda u listi je dostignut, morate skloniti jedan i pokušati ponovo.

Proizvod

Cena

Opis