Korpa

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za porudžbune preko 5000,00 RSD

09-17h   065 335 0165

Odustajanje od ugovora i povrat novca

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća.
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod, zbog toga obratite pažnju pri preuzimanju.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke.

Sve opravdane reklamacije prihvatamo i u zavisnosti od vaših zahteva možemo zameniti proizvod ili vratiti novac.

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 065/335-01-65 ili nam na email adresu: info@diteh.rs pošaljite fotografiju računa, Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa.
Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.
U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Diteh Trade internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i MasterCard metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata DITEH Trade d.o.o. ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.
Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

REKLAMACIJE

Ukoliko imate reklamacije pošaljite email na reklamacije@diteh.rs sa popunjenom formom koju možete naći ovde.

Uporedi

Makismalan broj proizvoda u listi je dostignut, morate skloniti jedan i pokušati ponovo.

Proizvod

Cena

Opis